Híreink

Tavaszkert - Dísznövény 2018 Szakkiállítás és Vásár, április 20-21-22.

2018. április 20-22. között az egyetem Budai Campusán újból megnyitja kapuit a nagy hagyományú tavaszi dísznövény-kiállítás.

5. Tehetségnap

A Kertészeri Kar Tudományos Diákköri Tanácsa meghívja Önöket a diákkörös hallgatók részvételével szervezett 5. TEHETSÉGNAPRA.

A Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetésben részesült a Kertész Táncegylet vezetője

Magyarország köztársasági elnöke magyar néptánc és népi hagyományok megőrzéséért, népszerűsítéséért Horváth Gábornak a Kertész Táncegylet Kultúrális Egyesület vezetőjének a Magyar Ezüst Érdemkeresz

Felhívás állami ösztöndíjas és önköltséges doktori képzésre

A Szent István Egyetem Kertészettudományi Doktori Iskolája pályázatot hirdet állami ösztöndíjas és önköltséges doktori képzésre.

Linhart György Emlékérem kitüntetést kapott Dr. Palkovics László

2018. február 20-án a Növényvédelmi Tudományos Napok rendezvényen, a Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében, a Magyar Növényvédelmi Társaság kitüntetéseinek átadása történt. A növénykórtan területén végzett több évtizedes kutató, oktató és szervező tevékenységéért Linhart György Emlékérmet kapott Dr. Palkovics László egyetemi tanár, a fiatal kollégáknak adható Vörös József Emlékérem kitüntetettje pedig Dr.

"A titok kulcsa nem lehet más, csak a szakadatlan munka és kitartás"

2018. február 21-én Mathiász János születésének 180. évfordulója alkalmából dr. Palkovics László, a Budai Campus rektorhelyettese, Nyitrainé Sárdy Diána Ágnes a Kertészettudományi Kar dékánja, a Borászati Tanszék vezetője és dr. Bisztray György Dénes, a Szőlészeti Tanszék egyetemi tanára koszorút helyezett el a Budai Campus területén lévő Mathiász szobornál.

"A titok kulcsa nem lehet más, csak a szakadatlan munka és kitartás" - Mathiász János

(Fotó: dr. Bodor Péter)

Oklevélátadó Ünnepélyes Kari Tanács a Kertészettudományi Karon - 2018. február 7.

2018. február 7-én a Kertészettudományi Kar Oklevélátadó Ünnepélyes Kari Tanácsülést tartott a 2016/2017. tanév második felében és a 2017/2018. tanév első felében végzett hallgatóknak.

Oldalak