Híreink

Új korszak: biotechnológia a gyógynövény kutatás szolgálatában

Az MTA Kertészet-és Élelmiszertudományi Bizottságának, valamint karunk két tanszékének a Gyógy- és Aromanövények Tanszék, illetve a Genetika és Növénynemesítés Tanszék közös szervezésében kerül meg

Bárdos Lajos Vegyeskar hangversenye - november 17.

A Budapesti Művelődési Központ és a Szent István Egyetem Budai Campusának Bárdos Lajos Vegyeskara szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt 2018.

Magyar Növény-Mikroszaporítók Egyesülete - jubileumi ülés

A Dísznövénytermesztési és Dendrológiai Tanszék várja a kedves érdeklődőket a Magyar Tudomány Ünnepe keretein belül megszervezésre kerülő eseményére!

Őszi verseny és vásár a Budai Campuson

Az ősz színeiben pompázó Budai Campus október második hétvégéjén még szebb öltözékben díszelgett: a Kertészettudományi Kar Dísznövény-termesztési és Dendrológiai Tanszéke, a Virágkötők, Virágkereskedő Vállalkozók Magyarországi Szakmai Egyesülete, valamint a Magyar Díszkertészek Szövetsége támogatásával péntektől vasárnapig 23.

ERASMUS pótpályázat - Felhívás

Pót pályázati​ felhívás 2018/2019-es tanév TAVASZI félévére ERASMUS TANULMÁNYI ÉS SZAKMAI GYAKORLAT célú hallgatói mobilitásra a Kertészettudományi Karon.

Látogatást a Budapesti Nagybani Zöldség- és Gyümölcspiacra

A Kertészeti Gazdaságtan Tanszék 2018. szeptember 20-án, csütörtökön látogatást szervez a Budapesti Nagybani Zöldség- és Gyümölcspiacra (Nagykőrösi út). 

Oldalak