2018/2019. tanév

A Szent István Egyetem Kertészettudományi Kar hallgatóinak szereplése a XLV. Tudományos Diákköri Konferencián 2018. november 29-én

Az eredmények ITT tekinthetők meg.


A Kertészettudományi Kar Tudományos Diákköri Tanácsa szeretettel meghívja Önt a XLV. Tudományos Diákköri Konferenciára.

A rendezvény megnyitója: 2018. november 29. 08:00 óra K épület klubterem

A konferencia szekciói és helyszínei:

  • Kertészeti szekció / K épület klubterem
  • Növényorvos szekció / A épület Zsibongó

A konferencia részletes programja ITT tekinthető meg.

Várunk minden kedves érdeklődőt!

 


 

Felhívás a SZIE Kertészettudományi Kar diákkörös hallgatói részére

A Kertészettudományi Kar XLV. (45.) Tudományos Diákköri Konferenciája 2018. november 29-én kerül megrendezésre.

Az előzetes jelentkezés határideje: 2018. október 25. Az előzetes jelentkezés a mellékelt jelentkezési lapon történik, amelyet schmidtka.zsuzsa@kertk.szie.hu címre kérünk elküldeni. Az előzetes jelentkezés befogadását e-mailen visszaigazoljuk, ill. tájékoztatjuk diákkörös hallgatóinkat a dolgozat elkészítésével és a konferencia lebonyolításával kapcsolatos tudnivalókról.

Letölthető jelentkezési lap (word.doc)

A 1,5 sortávval, 12-es betűmérettel Times New Roman betűtípussal szerkesztett minimum 30, legfeljebb 50 oldal terjedelmű dolgozatot és annak egy oldalas külön fájlban elmentett összefoglalóját pdf formátumban (összesen legfeljebb 10 MB) adathordozón kérjük Schmidtka Zsuzsa részére a Rovartani Tanszéken benyújtani.

A pályázat leadásának legvégső határideje: 2018. november 5. (hétfő) 12 óra

Nyomatékosan kérjük, hogy a dolgozat felépítése kövesse a tudományos dolgozatokkal szemben elvárt általános követelményeket.

A házi diákköri konferencián csak hallgatói jogviszonyban lévő diák szerepelhet. A benyújtott írásos pályamunkákat két független bíráló értékeli. A konferencián bemutatott dolgozatot a tagozati zsűri a bírálók véleményének figyelembe vételével értékeli és megállapítja a helyezéseket. A legjobb pályamunkákat benevezzük a 2019 tavaszán megrendezésre kerülő XXXIV. Országos TDK Konferenciára. Mivel a Kari TDK Konferencián bemutatott TDK dolgozat lényegi változtatás nélkül kerül feltöltésre az OTDK on-line rendszerébe, kérjük a konzulenseket, hogy a dolgozatokat, véglegesítést megelőzően, formai és tartalmi szempontból ellenőrizzék. Felhívjuk a figyelmet, hogy az OTDK online rendszere az MTA KOPI Plágiumkeresővel ellenőrzi az OTDK-ra befogadott pályaműveket. Ha az eredmény 50 % vagy annál nagyobb megegyezést mutat már megjelent közlésekkel, akkor a dolgozat automatikusan kizárásra kerül; 20-50 % közötti egyezés esetén a tagozati zsűri elnök fogja mérlegelni és értékelni a pályamű bemutathatóságát.

További információ penzes.bela@kertk.szie.hu email címen dr. Pénzes Béla TDK elnöktől kapható. 

Budapest, 2018. szeptember 18.

Kertészettudományi Kar TDT Bizottsága

 

 

 

magyar