Pályázati felhívás - Wolfgang Kessler agrárkutatási díj

A Magyar Tudományos Akadémia védnöksége alatt a Deutsch-Ungarische-Gesellschaft in der Bundesrepublik Deutschland e.V. (DUG) (Német-Magyar Társaság a Német Szövetségi Köztársaságban) meghirdeti a 2020. évi Wolfgang Kessler agrárkutatási díjakat

 

A Wolfgang Kessler agrárkutatási díjak célja fiatal magyar szakemberek támogatása az agrártudományok és élelmiszertudományok terén. A díjak évente kerülnek odaítélésre. Az agrártudományok és élelmiszertudományok sokrétűségére való tekintettel évről évre egy meghatározott szűkebb szakterületről várjuk a pályázatok beérkezését.

A 2020. évi Wolfgang Kessler agrárkutatási díjakra A növényi biomassza-előállítás tudományának minden részterülete szakterületekről lehet pályázni. 

Pályázatot legkésőbb 2020. június 30-ig a Wolfgang Kessler agrárkutatási díjak magyarországi képviselőjéhez, Dr. Hegedűs Attila egyetemi tanárhoz, Szent István Egyetem, Kertészettudományi Kar, Genetika és Növénynemesítés Tanszék, 1118 Budapest, Ménesi út 44 (E-mail cím: Hegedus.Attila@kertk.szie.hu) kell benyújtani. 

A pályázat teljes kiírása ITT érehtő el.

 

(Kép forrása: mta.hu)

 

 

Meghatározatlan