PÁLYÁZAT - VÁROSI KERTÉSZET! Student Challenge, UrbanFarm2019!

Jelentkezzetek és mutassátok meg, hogy mit tudtok! Keressetek partnereket a másik két budai karról és alakítsatok csapatot!

Regisztráció határidő: 2018.11.30. 

A verseny nyitva áll a világ minden részéről érkező diákcsapatok számára, és a csapatok különböző egyetemekből és egyetemistákból álló diákokból is állhatnak. A Facebook oldalukon lehet a csapatokba is jelentkezni. Az első három csapat pénzbeli díjazásban is részesül.

Bővebb információ: https://site.unibo.it/urban-farm-2019/en

Miről van szó pontosan?
A városi lakosság növekedése mellett az élelmiszertermelés újratervezése szükséges, úgy, hogy közben a városok fenntarthatóbbá váljanak, és előmozdítsák az új élemiszertermelő gazdaságok létrehozását. Ennek a szemléletnek az előmozdítása érdekében a bolognai és firenzei egyetemek szervezik a Student Challenge, UrbanFarm2019-et. A Challenge alatt 3 hónap alatt, 3 helyszínt kell újratervezni, tekintetbe véve a fenntarthatóság három területét.
Hallgatói csoportokat kérnek fel arra, hogy csatlakozzanak a kihívásokhoz és tervezzék meg az innovatív városi mezőgazdaság rendszereit, amelyek integrálják a legrégebbi építészeti és technológiai újításokat az élelmiszertermelés számára városi környezetben. A projekteknek három olasz város (Bologna, Belluno és Conegliano) meglévő üres helyszínein kell megvalósulniuk, amelyeket különféle sajátosságok jellemeznek.
Itt a jó lehetőség csapatépítésre, önmagatok kipróbálására!

Látogassátok meg a honlapot és regisztráljatok ITT