A tantárgy |
|||||
---|---|---|---|---|---|
Kódja | Megnevezése | Felelőse |
Félévi óraszáma |
Kredit értéke |
Számon- |
1. szemeszter |
|||||
Borpiaci és borpiac szervezési ismeretek | Sidlovits Diána |
15 |
5 |
V |
|
Borászati termékek, borismeret | Pásti György |
15 |
5 |
gy.j. |
|
A borkereskedelem jogi vonatkozásai | Kator Zoltán |
20 |
5 |
V |
|
Borminőség és eredetvédelem | Sidlovits Diána |
20 |
5 |
V |
|
Borgazdaságok | Botos Ernő Péter |
20 |
5 |
V |
|
Szakdolgozat készítés I. | Sidlovits Diána |
10 |
5 |
i.a. |
|
Összesen: |
100 |
30 |
4V1G1I |
||
2. szemeszter |
|||||
Bormarketing | Székely Géza |
20 |
5 |
V |
|
Borértékesítési csatornák | Székely Géza |
20 |
5 |
V |
|
Borkereskedelem gyakorlata | Botos Ernő Péter |
20 |
5 |
gy.j. |
|
Borturizmus | Botos Ernő Péter |
10 |
5 |
gy.j. |
|
Bor és gasztronómia | Botos Ernő Péter |
20 |
5 |
gy.j. |
|
Szakdolgozatírás II. | Sidlovits Diána |
10 |
5 |
i.a. |
|
Összesen: |
100 |
30 |
2V3G1I |
magyar