Educatio Kiállítás

Egyetemünk az idei esztendőben is részt vesz a 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, melyre 2019. január 10-12. között kerül sor a Hungexpo „A” csarnokában.

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel. Az idei esztendőben közel 50 ezer látogatóra számítanak a szervezők.

A háromnapos seregszemlén a SZIE az CF01 jelzésű standon várja a látogatókat, ahol interaktív programokkal, finomságokkal, kávézóval, multiscreen fallal és számos meglepetéssel várjuk a látogatókat. Az Egyetem oktatói és hallgatói a képzésekről, az egyetemi szokásokról, kollégiumi elhelyezésekről, a tanulmányokat követő jövőképről is, de akár külföldi ösztöndíj- és nyelvtanulási lehetőségekről adunk információt. Az Egyetem mellett a Hello Modern Agrárium projekt is bemutatkozik, és a Forduló Néptáncegyüttes is színesíti a műsort.

A rendezvény minden látogató számára ingyenes!

További információk: www.educatioexpo.hu

(Forrás: szie.hu)

Meghatározatlan
Date: 
2019. január 10. 10:01 - 2019. január 12. 17:01
Image: