WORLDSKILLS KAZAN 2019 VERSENYFELHÍVÁS - Jelentkezz versenyzőnek és legyél TE a szakmád Világbajnoka!

WORLDSKILLS KAZAN 2019 VERSENYFELHÍVÁS - Jelentkezz versenyzőnek és legyél TE a szakmád Világbajnoka!

Az Agrárminisztérium Közép-magyarországi Agrárszakképző Központ, a Magyar Kertépítők Országos Szövetsége és a Magyar Kertészeti Szakképző Intézmények Szövetsége a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakmai középiskolai képzésben résztvevőknek (szakgimnázium, szakközépiskola), főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat kertépítő szakmában az ifjú szakemberek Világbajnokságán, a WorldSkills Kazan 2019 versenyen.

Olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik 1997. január 1. után születtek, de a jelentkezéskor 18. életévüket már betöltötték és vállalják:

  • a válogatóversenyen való részvételt 2019. január 9-11.
  • a szakmai támogatók és a szakértők közreműködésével vezetett hat hónapon át tartó felkészítést az általuk biztosított budapesti képzőhelyen 2019. február 1. - augusztus 15.
  • a WorldSkills Kazan 2019 versenyen való részvételt 2019. augusztus 22-27.

Jelentkezési határidő: 2018. december 31.

Hogyan lehet jelentkezni?
A www.skillshungary.hu weboldalon a versenyezni szeretnék/jelentkezés menüpont alatt található online űrlap kitöltésével. Sikeres jelentkezést követően a szervezők a beérkező nevezéseket összesítik és kiértesítik azon csapatokat, akik a válogatóversenyen részt vehetnek. (A helyszín korlátozott kapacitása miatt lehetséges, hogy intézményenként csak egy csapat regisztrációját tudják elfogadni.)

Válogató tervezett időpontja: 2019. január 9-11.
Helye:
AM KASZK - Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakgimnáziuma és Kollégiuma, SKILLS Hungary Kertépítő Tehetséggondozó Bázis, Budapest 1149, Mogyoródi út 56-60.
Mit kell hozni? Munkaruha, S3-as védőbakancs, térdvédő, kesztyű, védőszemüveg, mérő- és jelölőeszközök
Szállás: Vidékről érkező versenyzőknek szállás az iskola kollégiumában térítésmentesen biztosított

Mi várható a válogatón?
A válogatón a szakképzésben tanulókat és a szakképzésben részt nem vevő jelentkezőket (felsőoktatásban tanulók, frissen végzett, fiatal szakemberek) egyaránt várjuk. A jelentkező kétfős csapatoknak a WorldSkills nemzetközi verseny tematikájához, feladattípusához hasonló kertet kell megépíteni a verseny ideje alatt. A kertépítés valamennyi kompetenciája megmérettetésre kerül.

További információ a versenyekről:
www.skillshungary.hu
www.vmszki.hu
titkarsag.vmszki@gmail.com

Meghatározatlan