K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2018 – pályázati felhívás (határidő: 2018. március 18. 23:59) - a határidő lejárt!

K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2018 – pályázati felhívás

A tavaly 30 éves K&H vezető pénzügyi intézetként felelősnek tekinti magát azért a társadalomért és környezetért, amelyben működik. Ennek érdekében az elmúlt években számos kezdeményezést indított – többek között – a fiatalok oktatása és a környezetvédelem területén. Ennek része volt a 2015-ben életre hívott K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat, amely a szakmai, az intézményi és a hallgatói oldalon egyaránt évről évre pozitív fogadtatásban részesül.

Az elmúlt három évben összesen 14 felsőoktatási intézmény 167 tehetséges hallgatója nyújtotta be színvonalas szakmai munkáját, akik közül 21-en kaptak anyagi és szakmai támogatást tanulmányuk és kutatómunkájuk folytatásához.

A program célja továbbra is az, hogy segítse azon hallgatók tanulmányát és kutatómunkáját, akik „kis tudósokként” új eljárásokkal állnak elő, és idővel változtathatnak a szakma jövőjén és megítélésén. Idén ezért az ágazat versenyképességének növelésére és a digitalizációra fókuszálnak, ebben a témában várják a pályamunkákat.

Az ösztöndíjra a PhD, a mesterképzés és az alapképzésben részt vevő hallgatók jelentkezhetnek.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2018. március 18. 23.59 óra

További információ a pályázattal kapcsolatban: https://www.kh.hu/csoport/fiatalok-oktatasa

Meghatározatlan