Pályázati felhívás: K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat (A pályázat benyújtásának határideje lejárt)

Tisztelt Hallgatók!

A K&H Csoport, mely az agrárfinanszírozás piacvezető szereplője, és elkötelezett híve a fenntartható agráriumnak, idén is ösztöndíjpályázatot hirdet a magyarországi agrárképzést folytató egyetemek és főiskolák hallgatói számára. Az idei évtől az agrár felsőfokú mester és PhD képzés hallgatói mellett az alapképzés, illetve az agrárközgazdász és állatorvosi képzések tanulói is részt vehetnek a pályázaton.

A K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat célja továbbra is az, hogy anyagi támogatással segítse azon hallgatók tanulmányát és kutatómunkáját, akik az agrárágazat fenntartható fejlődését, hatékonyságnövelését tartják szem előtt. A pályázat három – PhD, mesterképzés, alapképzés – kategóriájában összesen nyolc hallgató nyer támogatást. Az ösztöndíjra a fenntartható agrárium témakörére, azon belül is a hatékonyságnövelésre fókuszálva PhD kategóriában egy PhD tézisfüzettel, mesterképzésen egy TDK dolgozattal lehet jelentkezni. Az újonnan bevezetett alapképzés kategóriában egy, az általunk megadott témában készült kétoldalas szakmai dolgozattal jelentkezhetnek a hallgatók.

A pályázatra 2017. március 19-ig lehet jelentkezni, a pályázati anyagok elküldésével. A pályázati kiírás, adatlap és összegzés minta lentebb illetve online, a következő linken érhető el: https://www.kh.hu/csoport/fiatalok-oktatasa

Pályázati kiírás
Pályázati adatlap
Összegzés

 

Meghatározatlan