32. Bábolnai Gazdanapok - SMARTFARM - Precíziós mezőgazdasági konferencia, kiállítás és bemutató

Idén a SMARTFARM - Precíziós mezőgazdasági konferencia, kiállítás és bemutató még nagyobb színvonalon, már több, mint 50 cég interaktív részvételével, sok - sok újdonsággal és újítással kerül megrendezésre!

 

A tavalyi év tapasztalataira alapozva idén a rendezvény egy állandó helyszínen fog zajlani 2019. szeptember 5. ás 7. között, látogatók számára ingyenes belépési és parkolási lehetőséget biztosítva a Bábolnai Gazdanapok kiállításra - és mindezt változatlan, sőt kedvezőbb áron, hiszen a szervezők legfontosabb célja és szlogenje, "Hozzunk EGYÜTT OKOS döntéseket!"

A háromnapos rendezvény keretében megjelennek a hazai piac meghatározó szereplői, akik szakmai előadásaikkal és látványos szántóföldi bemutatókkal prezentálják az okszerű-smart precíziós növénytermesztés, azon belül pedig a növényvédelem, valamint a talajmenedzsment és a nedvesség-gazdálkodás kihívásaira kidolgozott innovatív megoldásokat, melyek hozzájárulnak az agrártermelés hatékonyságának növeléséhez és hosszú távú fenntarthatóságához.

 

ÚJDONSÁGOK:

Interaktív talajszelvény:
Az idei évben a látványos szántóföldi bemutatókon, izgalmas előadásokon és kerekasztal beszélgetéseken felül a kiállítók hazánkban egyedülálló módon a legújabb SMART talajművelő eszközeiket egy több, mint 30 m-es talajszelvényben mutatják be, egymással összehasonlítható módon, hogy működésük „ne csak felülről, hanem szemmagasságból is” megtekinthetővé váljon. 

SMART Szaktanácsadási Pont:
Szintén újdonság az idei évben, hogy a Bábolnai Gazdanapok kiállítás színsorának 14-es standján helyet kapó SMART Szaktanácsadási Ponton minden érdeklődőnek ingyenes (cég és termék független!) konzultációs lehetőséget biztosítanak a kiállítás minden napján előre meghirdetett időpontokban!

 
A rendezvényről és a programokról bővebben olvasni, illetve regisztrálni a következő oldalon lehetséges:

https://magyarmezogazdasag.hu/smartfarm-konerencia-2019