Szakdolgozat és diplomamunka leadás

Tisztelt Hallgatónk!

A járványhelyzetre való tekintettel a Kertészettudományi Karon szakdolgozatot/diplomamunkát kizárólag az e-learning felületen keresztül és csak elektronikus formában tud feltölteni. Nyomtatott, kötött példányt az aktuális szemeszterben nem kérünk. 

A feltöltéshez az alábbi segédletet tudja használni.

A Szent István Egyetem elearning felületén keresse meg a szakdolgozat/diplomamunka leadásához létrehozott kurzust, amelynek elérése: 

Bejelentkezni a Neptun kódjukkal tudnak, ezt követően a kurzushoz a „2020” beiratkozási kulccsal tudnak belépni. 

A végleges, konzulens által jóváhagyott változatát a dolgozatnak egy darab pdf fájlba szerkesztve töltse fel azon tanszékhez, ahol a dolgozatát készítette. Beadás előtt a dolgozat eredetiségét igazoló és könyvtári nyilatkozatot kérjük aláírva szerkessze a dolgozatába. Ezen dokumentumot a kurzusnál a Hasznos dokumentumok menüpont alatt megtalálja. Magyar nyelvű dolgozatát a tanszék magyar neve alá töltse fel. Több tanszéken együttesen készült dolgozat esetén (társ-témavezetés) az első helyen szereplő tanszékhez töltse fel az anyagot. A felület kizárólag pdf kiterjesztésű fájlt fogad el és mennyisége 1 db-ra van korlátozva.

1. Belépést követően a kurzus felületen fel vannak sorolva azok a tanszékek, ahol a dolgozatát készítette.

2. Válassza ki, melyik tanszéken készítette a dolgozatát, annak nevére kattintva láthatóvá válik a beadással kapcsolatos tájékoztató információ (határidő). Itt a Leadott munka hozzáadása gombra kattintva tud továbblépni.

3. A fájlablakba drag&drop módszerrel húzza rá a dolgozatának végleges pdf verzióját, vagy kattintson a felületre és töltse fel a fájlt az elérési út megadásával.

4. Feltöltést követően láthatóvá válik a feltöltött fájl neve. Ezt követően a Feladat leadása gombra kattintva a szakdolgozat/diplomamunka beadásra kerül és később már nem módosítható.

Meghatározatlan