Jubileumi diploma átadó ünnepség

Tisztelt Jubilálóink!

 

Sajnálattal értesítjük, hogy a járvány helyzetre való tekintettel, az Önök és családjuk egészségének megőrzése érdekében, az kar vezetősége úgy határozott, hogy idén nem rendezzük meg a jubileumi díszoklevél átadó ünnepségünket!

A díszoklevelet és a jubileumi évkönyvet postai úton fogjuk eljuttatni Önök részére szakaszosan, előre láthatólag október-november folyamán.

Szíves megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!
Jó egészséget kívánunk!

 

Tisztelettel,
Nyitrainé dr. Sárdy Diána
mb. campus-főigazgató


Tájékoztató jubileumi diplomák adományozási rendjéről 2020

A Szent István Egyetem Kertészettudományi Kara arany, gyémánt, vas és rubin díszoklevelet adományozhat azoknak, akik ötven, hatvan, hatvanöt vagy hetven éve szerezték meg oklevelüket a felsőoktatási intézményben, és életpályájuk alapján közmegbecsülésre méltók.

Amennyiben jubileumi oklevele kiállítását igényli, kérjük, hogy folyó év július 25-ig a kitöltött kérelmezési adatlapot (ITT), szakmai önéletrajzát (max. 1500 karakter), s amennyiben módjában áll, oklevelének másolatát eljuttatni szíveskedjék az alábbi lehetőségek egyikén:

  1. Elektronikus űrlap kitöltésével: https://kertk.szie.hu/kerelem-jubileumi-oklevelhez
  2. Postai úton:
    Levélcím: Szent István Egyetem Kertészettudományi Kar Dékáni Titkárság
                     1118 Budapest Villányi út 29-43.

Kapcsolattartó: Szakál Fanni (e-mail: szakal.fanni@kertk.szie.hu)

Előzetesen felhívjuk szíves figyelmét, hogy díszoklevél osztó ünnepségünket 2020. szeptember 25-én (pénteken) délelőtt 11 órakor tartjuk, erről szóló meghívónkat augusztus hónapban postázzuk az Ön részére. Továbbá felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a koronavírus-helyzet alakulásának függvényében az ünnepség dátuma a későbbiekben módosulhat, ezért kérjük folyamatosan kísérjék figyelemmel honlapunkat, ahol idejében értesítjük Önöket az aktuális fejleményekről.

Az ünnepségre gépkocsival érkezők részére parkolóhelyet csak korlátozott számban tudunk biztosítani a Campus parkolójában. A környező utcákban pedig térítéses parkolóhelyek találhatóak.

Szíves tájékoztatásul jelezzük, hogy a rendezvényen képfelvétel készül és az intézményi gyakorlat szerint nyilvánosságra kerül.Részletes adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatja.

 

Tisztelettel:

Nyitrainé dr. Sárdy Diána Ágnes
dékán

 

magyar